• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

Eagle Eye(2008)Descriere film:

Un thriller care se desfasoara intr-un ritm rapid ce nu iti da timp sa rasufli, "Eagle Eye" ii reuneste pe actorul Shia LaBeouf, regizorul D.J. Caruso si producatorul executiv Steven Spielberg, pentru prima data dupa hitul "Disturbia".

In "Ochi de Vultur", Jerry Shaw (LaBeouf) si Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi straini adunati laolalta de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o. Necunoscuta ii ameninta pe Rachel si Jerry ca le ia viata lor si familiilor lor, fortandu-i astfel sa intre in jocuri periculoase si in situatii limita, urmarindu-le fiecare miscare prin intermediul unor dispozitive care astazi fac parte din cotidian si se gasesc pana si in supermaket-uri.

Vine momentul in care situatia escaladeaza, iar cei doi oameni absolut obisnuiti devin cei mai cautati oameni din tara, care acum trebuie sa descopere impreuna ce se intampla cu adevarat, ce este in spatele acestui joc .

Luptandu-se pentru viata lor, cei doi devin pionii unui inamic fara chip ce pare sa dispuna de puteri nelimitate, si care manipuleaza totul.

Dreamworks Pictures prezinta o productie A Kurtzman/Orci, un film D.J. Caruso, "OCHI DE VULTUR", cu Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Michael Chiklis, Antony Mackie si Billy Bob Thornton. Filmul este regizat de D.J. Caruso.

Povestea apartine lui Dan McDermott, iar scenariul lui John Glenn & Travis Adam Wrigt, si Hillary Seitz si Dan McDermott. Filmul este produs de de Alex Kurtzman, Roberto Orci si Patrick Crowley. Producatori executivi sunt Steven Spielberg si Edward L. McDonnell. Regi de imagine este semnata de Dariusz Wolski, ASC. Scenografia apartine lui Tom Sanders. Filmul este editat de Jim Page. Costumele sunt concepute de Marie-Sylvie Deveau. Muzica este semnata de Brian Tyler.

Filmul contine scene de violenta si limbaj dur.
Trailer


Vizionare film!!!

Comentarii si nota

Creat 09.04.2010 00:02:29 | Ultima modificare 09.04.2010 00:02:32