• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)Descriere film:

Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

Percy Jackson & Oplimpienii : Hotul Fulgerului (cunoscut ca Percy Jackson & Hotul Fulgerului ) este un film ( fantezie si aventura ) produs de Chris Columbus. Filmul este o adaptare a The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & The Olympians de Rick Riordan. Starul filmui, Logan Lerman, e personajul principal Percy Jackson alaturi de actorii Jake Abel, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean si Pierce Brosnan. A aparut in cinematografe din 12 Februarie 2010.Desfasurare

In varful Empire State Building, Poseidon (Kevin McKidd) se intalneste cu fratele sau, Zeus (Sean Bean). Motivul intalniri: Fulgerul ( cea mai puternica armata creata vreodata) disparuse. Zeus il invinavateste pe fiul fratelui sau, Percy, ca ar fi furat Fulgerul. Zeus ii da 14 zile ( pana la solstitiu ) sa returneze Fulgerul sau va fi razboi.

In timpul unei excursii la muzeul de arta greaca si romana, tanarul Percy Jackson (Logan Lerman), este surprins de o Furie, Doamna Dodds, care il ataca pentru a recupera Fulgerul care crede ca este la el. Percy este salvat la timp de profesorul sau de latina, Domnul Brunner (Pierce Brosnan). Domnul Brunner ii da lui Percy un stilou si ii explica ca este o arma foarte puternica. La instructiunile profesorului, cel mai bun prieten a lui Percy, Grover (Brandon T. Jackson), il duce pe tanarul Percy spre Tabara Half-Blood (o tabara de semizei), impreuna cu mama sa, Sally Jackson (Catherine Keener). In timpul calatoriei, ei sunt atacati de un Minotaur. Desi Percy si Grover, care se afla ca este un satyr, ajung in tabara, protectia de la intrare nu ii permite mamei lui Percy sa intre in tabara; este capturata de Minotaur . Percy invinge Minotaurul cu stiloul (sabie Riptide) si ucide creatura.

Percy afla ca Domnul Brunner este defapt centaurul Chiron ( creatura mitologica ), iar tatal sau este Poseidon. Deasemenea, Percy il intalneste Luke Castellan (Jake Abel), fiul lui Hermes si seful taberei, si Annabeth Chase (Alexandra Daddario), fiica Atenei. In tabara, Percy afla ca are abilitatea de a dezvolta puteri asupra apei.

Mai tarziu, zeul Hades apare si ii propune lui Percy un schimb : Fulgerul pentru mama sa . Chiron il instruieste pe tanarul semizeu sa nu faca targul si sa meara in Olimp pentru al convinge pe Zeus de nevinovatia sa. Percy hotareste sa plece in Infern pentru al convinge pe Hades ca nu el a furat Fulgerul. Grover si Annabeth se hotarasc sa-l insoteasca. Luke il ajuta pe Percy, dandu-i un puternic scut, o pereche de papuci zburatori si o harta catre perlele Persefonei (Rosario Dawson) pentru a iesi din Infern.

La Garden Emporium, cei trei sunt atacati de Medusa (Uma Thurman), o decapiteaza si iau prima perla. Deasemenea, ii iau si capul pe care il folosesc cu succes impotriva Hidrei care ii ataca in Parthenon ( replica din Nashville, Tennessee ). Acolo gasesc cea dea doua perla. Gasesc a treia perla in Lotus Hotel and Casino ( in Las Vegas, Nevada ). Dupa ce parasesc Las Vegas, harta dezvaluie intrarea in Infern: Hollywood, sub insemnul hollywoodian.

Cei trei intra in Infern si traverseaza Raul Styx. Dupa ce sunt dusi la Hades, Percy incearca sa explice ca nu el a furat Fulgerul; isi scapa scutul, iar Hades observa ca in interiorul lui se afla Fulgerul. Persefona il distrage, ii ia fulgerul si il ataca. Percy, Annabeth si Sally scapa din Infern, dar sunt nevoiti sa il lase pe Grover in urma, in "grija" Persefonei, deoarece au doar trei perle. Sunt transportati la Empire State Building - intrarea in Olimp. Percy este nevoit sa se confrunte cu Luke, care se dezvaluie ca fiind hotul Fulgerului. Isi exprima opinia ca generatia sa ar trebui sa conduca Olimpul, crezand ca cei trei nu vor scapa din Infern in viata . Dupa ce Percy isi foloseste puterile pentru "al rezolva" pe Luke ( Luke nu moare, continuand sa fie antagonistul seriei ), Percy ajunge in Olimp, unde returneaza Fulgerul si dezvaluie adevarul despre Luke. Percy il roaga deasemenea pe Zeus sa il elibereze pe Grover din Infern; Zeus e de acord. Poseidon ii explica lui Percy motivul pentru care l-a parasit cand avea 7 luni : o lege prin care zeii nu pot avea contact fizic cu fii lor , motivul: isi neglijau responsabilitatile. Percy se intoarce in Tabara Half-Blood, unde isi continua antrenamentul alaturi de Annabeth si Grover.

Dupa Credit urmeaza o scena care o infatiseaza pe Sally fortandu-l pe Gabe, tatal vitreg a lui Percy,sa paraseasca apartamentul. El citeste o notita de pe frigider prin care Percy spune mamei sale sa nu desfaca frigiderul . Gabe distruge incuietoarea : in fata lui, capul Medusei; Gabe impietreste pe loc .
Trailer


Vizionare film!!!

Comentarii si nota

Creat 13.04.2010 22:04:16 | Ultima modificare 13.04.2010 22:04:19