• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

The Men Who Stare at Goats (2009)Descriere film:

În această comedie trăsnită, inspirată de o poveste despre care cu greu ai crede că a fost adevărată, un reporter scoate la lumină dezvăluiri stupefiante despre o aripă ultrasecretă a armatei SUA când îi iese în cale un misterios ofiţer din Forţele Speciale, aflat într-o misiune absolut năucitoare.

Reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) e disperat să găsească un subiect exploziv, când dă peste Lyn Cassady (George Clooney), un tip bizar, care pretinde că face parte dintr-un comandou experimental al armatei americane. Cassady susţine că există o aşa-numită “New Earth Army”, formată din “călugării războinici”. Puterile paranormale ale acestora vor schimba pentru totdeauna metodele clasice de război, deoarece doar cu puterea minţii pot citi gândurile inamicului, pot trece prin ziduri solide şi pot chiar să ucidă o capră doar…holbându-se intens la ea! Fondatorul acestui program, Bill Django (Jeff Bridges), e dat dispărut, iar Cassady are acum o misiune: să-l găsească, orice ar fi…

Stârnit de poveştile parcă prea trase de păr ale lui Cassady, Bob cade pradă curiozităţii şi decide să plece împreună cu acesta. Cei doi dau de Django într-o bază de anternament clandestină, condusă de un ofiţer dat afară din armată, care are şi el puteri paranormal, pe numele lui Larry Hooper (Kevin Spacey). Acolo, reporterul e prins la mijloc într-un război al orgoliilor dintre forţele armatei lui Django şi miliţia personală formată din super-soldaţii lui Hooper. Ca să poată ieşi viu din această aventură delirantă, Bob va trebui să fie mai şmecher decât un inamic mai ciudat decât ar fi îndrăznit vreodată să-şi închipuie.

The Men Who Stare at Goats e inspirat de bestseller-ul omonim scris de Jon Ronson, un volum de non ficţiune care explorează cu un umor exploziv încercările guvernului american de a exploata abilităţile paranormale pentru a-şi învinge inamicii.

Totul se pare că a început în timpul războiului din Vietnam, când un tip care se ocupa de noii recruţi şi-a dat seama că niciunul dintre aceştia nu-şi dorea să omoare de-adevăratelea pe cineva, aşa că trăgeau în aer, special ca să nu nimerească pe nimeni. Aşa că omului i-a venit ideea să meargă la superiori pentru a le cere permisiunea să caute alte mijloace de a duce războiul, fără a mai fi nevoie să se omoare oameni. Pentagonul se pare că i-a dat mână liberă, aşa că acesta a dispărut vreme de şase ani în nordul Californiei, unde a trăit într-o grupare New Age, a luat tone de LSD, s-a culcat cu o mulţime de femei şi a încercat să treacă prin ziduri şi să facă norii să dispară…S-a întors apoi cu un manual, pe care l-a denumit “Manualul Armatei Noii Planete Pământ”, plin de aiureli.

The Men Who Stare at Goats este povestea aiuritoare a acestei echipe de soldaţi absolut speciali, care încearcă să folosească puteri paranormale pe câmpul de luptă. Una din aceste puteri este aceea de a te holba la o capră până i se opreşte inima şi moare…

Filmul adună în jurul unui subiect original o serie de staruri de prima mână, precum George Clooney (Burn After Reading), Jeff Bridges (Big Lebowski), Ewan McGregor (Angels & Demons), Kevin Spacey (Moon), Robert Patrick (The Unit), Stephen Root (The Soloist), Stephen Lang (Public Enemies) şi Rebecca Mader (Lost) şi este regizat de Grant Heslov (nominalizat la Oscar pentru Good Night, and Good Luck), după un scenariu de Peter Straughan (How to Lose Friends & Alienate People) inspirat de cartea lui Jon Ronson. Director de imagine este Robert Elswit (Oscar pentru There Will be Blood), editor de imagine este Tatiana S. Riegel (There Will Be Blood), iar designer de costume este Louise Frogley (Quantum of Solace).
Trailer


Vizionare film!!!

Comentarii si nota

Creat 15.04.2010 23:50:12 | Ultima modificare 15.04.2010 23:50:22