• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

The Unborn(2009)Descriere film:

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk') : substantiv. Un demon, sau sufletul unei persoane decedate care intra in corpul unei persoane vii si ii dirijeaza comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasa;

Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atat de intinat de rau incat nu ii este permisa intrarea in Rai. Trebuie sa rataceasca vesnic intre granitele celor doua lumi, cautand cu disperare un nou trup in care sa locuiasca.
Iar cateodata reuseste.

Scenaristul / regizorul DAVID S. GOYER (Blade: Trinity, The Invisible, Batman Begins, The Dark Knight) si producatorul MICHAEL BAY (Transformers, The Texas Chainsaw Massacre, Armageddon) arunca o privire cutremuratoare in lumea celor ne-morti in „THE UNBORN”, un thriller supranatural care urmareste actiunile unei tinere impinsa intr-o lume de cosmar, cand un spirit demonic incepe sa o bantuiasca si ameninta toate persoanele care ii sunt dragi.

Casey Beldon (ODETTE YUSTMAN din Cloverfield, filmul TV October Road) si-a urat mama care a parasit-o de cand era copil. insa, cand inexplicabilul se produce, Casey incepe sa inteleaga de ce a plecat mama ei. Bantuita de cosmaruri nemiloase si torturata de o fantoma, fata cere ajutorul singurei persoane, rabinul Sendak (GARY OLDMAN din The Dark Knight, franciza Harry Potter), care poate opri raul.

Cu ajutorul lui Sendak, prietena ei cea mai buna, Tomy (MEAGAN GOOD din Saw V, Stomp the Yard) si iubitul ei Mark (CAM GIGANDET din Twilight, Never Back Down), Casey descopera sursa unui blestem de familie care dateaza de pe vremea Germaniei naziste. Este vorba de o creatura ce are capacitatea de a intra in oricine sau in orice si care devine tot mai puternica cu fiecare posesiune. Odata ce blestemul se dezlantuie, singura ei sansa de supravietuire este de a inchide usa ce face legatura cu lumea de dincolo, usa care a fost lasata deschisa de cineva care nu a fost nascut niciodata.


Distributia internationala a filmului „Misterul gemenilor” include actori binecunoscuti publicului, printre care JAMES REMAR (serialul Dexter, Sex in the City) in rolul tatalui lui Casey, Gordon; actrita nominalizata de patru ori la premiul Oscar JANE ALEXANDER (The Ring, Terminator Salvation- in curs de lansare) in rolul bunicii ei, Sofi; si IDRIS ELBA (American Gangster, 28 Weeks Later) in rolul singurului preot care poate da ajutor la exorcizare, Parintele Arthur Wyndham.


Partenerii de la Platinum Dunes, Michael Bay, ANDREW FORM (Friday the 13th, The Texas Chainsaw Massacre) si BRAD FULLER (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre) produc un thriller de suspans, cu producatorii executivi JESSICA BORSICKY GOYER (Asylum, The Promotion) si WILLIAM BEASLEY (21, The Invisible).

Pentru crearea viziunilor de cosmar ale tinerei bantuite de un demon puternic Goyer si-a selectat o echipa de tehnicieni si creatori talentati, printre care regizorul de imagine JAMES HAWKINSON (The Hitcher, Arrested Development), scenograful CRAIG JACKSON (Stranger Than Fiction, The Lake House), editorul JEFF BETANCOURT (The Grudge, The Exorcism of Emily Rose), compozitorul RAMIN DJAWADI (Iron Mask, Prison Break), costume designerul CHRISTINE WADA (Days of Wrath, Running With Scissors).

Efectele vizuale din The Unborn sunt realizate de MITCHELL S. DRAIN (VFX supervisor, National Treasure, Apolcalypto), iar machiajul este semnat de JAKE GARBER (Cloverfield, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull).
Trailer


Vizionare film!!!

VARIANTA 1:

VARIANTA 2:

Comentarii si nota

Creat 14.04.2010 21:49:15 | Ultima modificare 14.04.2010 21:49:19