• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

The Proposal(2009)Descriere film:

Când Margaret, un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obişnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew, care nu bănuieşte nimic şi pe care îl chinuie de mai mulţi ani. El este de acord să îi facă jocul, dar impune câteva condiţii proprii. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaşte capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie care la oraş deţinea întotdeauna controlul se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de "peşte pe uscat". Pregătind o nuntă neaşteptată şi urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă fără prea multă tragere de inimă să respecte acest plan, în ciuda consecinţelor sale.

Din distribuţia acestei comedii de vară mai fac parte: Malin Akerman ("27 Dresses") în rolul lui Gertrude, tânăra femeie plină de viaţă pe care Andrew a lăsat-o în urma lui; câştigătorul Premiului Tony Denis O'Hare ("Baby Mama", "Michael Clayton") în rolul unui ofiţer hotărât al Biroului de Imigrare, şi Oscar Nunez ("The Office"), în rolul unui dansator exotic lipsit de orice exotism.

Anne Fletcher ("Step Up", "27 Dresses") regizează acest film după un scenariu original de Peter Chiarelli. David Hoberman şi Todd Lieberman de la Mandeville Films ("Beverly Hills Chihuahua," "Traitor") sunt producătorii. Producătorii executivi sunt Alex Kurtzman, Roberto Orci, Mary McLaglen şi Sandra Bullock. Oliver Stapleton ("The Cider House Rules," "The Waterhorse: Legend of the Deep") este director de imagine. Nelson Coates ("Runaway Jury," "Antwone Fisher") este designer de producţie, iar Catherine Marie Thomas ("27 Dresses," "A Prairie Home Companion") - designer de costume.
Trailer


Vizionare film!!!

Comentarii si nota

Creat 15.04.2010 21:51:00 | Ultima modificare 15.04.2010 21:51:04