• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

Brüno(2009)Descriere film:

După Borat, Sacha Baron Cohen se întoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar: BRUNO. Mult mai scandalos şi obscen, de-a dreptul şocant şi incredibil de amuzant, BRUNO este un fashion reporter gay care şi-a propus să ajungă ,,cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”.

Auto-proclamat ,,vocea televiziunii tinerilor austrieci”, BRUNO este gazda faimoasei emisiunii tv FUNKYZEIT. Obişnuit cu celebritatea, BRUNO cunoaşte responsabilităţile pe care le are o vedetă faţă de fanii săi, motiv pentru care nu lipseşte de la prezentările de modă, tratamentele faciale şi şedintele de epilare. Totul până în momentul în care a aflat că emisiunea sa a fost scoasă din grila de programe. Singur şi trist, BRUNO realizează că este până la urmă un luptător şi se decide să cunoască faima la ea acasă, adică la Hollywood. Ajutat de Lutz, fostul asistent al asistentului său de la Funkyzeit, BRUNO este acum gata să facă orice pentru a cunoaşte celebritatea mondială!

Cum ajunge BRUNO să fie prieten cu BONO, STING şi SNOOP DOG, poţi afla numai din 31 iulie pe marile ecrane, odată cu lansarea celui mai tare documentar de la ,,Lion King” încoace. BRUNO, cu siguranţă cea mai scandaloasă comedie de la Borat!
Trailer


Vizionare film!!!

Comentarii si nota

Creat 15.04.2010 19:15:23 | Ultima modificare 15.04.2010 19:15:26