• WebSite adaptat pentru rezolutie Wide Screan 16:9 *downloadfullpc.wgz.ro*


 

Asterix & Obelix: Mission Cleopatre(2002)


Descriere film:

Sintem in anul LII (da, 52!!) I.C. Egiptul , aflat sub stapinirea preaputernicei Cleopatra (da, da, cea cu nasul!!) a cazut sub jugul Imperiului Roman. Ba, si mai rau, Cleopatra a ales sa-si ofere inima lui Caesar, Iulius Caesar, Imperator al celui mai puternic dintre popoare...
Sau, cel putin asa spune el.

Satula de remarcile sarcastice ale lui Cezar, trufasa si frumoasa regina se prinde la un ramasag cu acesta: daca ea reuseste sa construiasca cel mai magnific palat din lume in trei luni (da,da, 3!!!), in mijlocul desertului, el va recunoaste in public ca poporul egiptean este cel mai maret dintre toate.
Pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina, Cleopatra il alege pe Edifis, un arhitect de avangarda ambitios: daca acesta reuseste, ea il va acoperi in aur. Daca da gres, il va servi drept hrana infometatilor crocodili regali.

Trei luni inseamna un termen imposibil de respectat fara interventia vreunui miracol! Iar miracolul se numeste Asterix, Obelix si fidelul lor prieten, Panoramix, pastratorul Potiunii Magice.

Vreo problema? Ai nevoie de un intaritor?
POTIUNEA MAGICA
de la druidul Panoramix
Te face puternic ca un taur, ca un taur enorm!


Vicleanul Artifis, arhitectul oficial al Cleopatrei, se hotaraste sa faca tot ce-i sta in puteri ca sa se razbune. Edifis, la rindul sau, se duce in Galia ca sa-l gaseasca pe druidul Getafix, a carui potiune magica este folosita doar de citiva gali... Dar, in fata puternicei armate a lui Cezar, si a lui Artifis, dusmanul sau de moarte, lui Edifis ii va fi oare suficienta potiunea magica ca sa termine la timp imensul proiect?

Inteleptul Getafix cere ajutor prietenilor sai Asterix si Obelix, impreuna cu Idefix, ca sa-si duca si ei contributia de naivitate, curaj, forta si umor pentru ca Edifis sa construiasca palatul la timp.

Altfel, pe Edifis il asteapta fiorosii colti ai crocodililor!
Trailer

Vizionare film!!!


ATENTIE

Daca filmul nu porneste intra aici pt instructiuni ENTER.

Comentarii si nota

Creat 06.04.2010 11:04:23 | Ultima modificare 06.04.2010 11:04:29